De stille kracht achter gedegen onderhoud

Al 125 jaar is Helmstadt hét adres op het gebied van mobiliteit. Wij zorgen dat jouw mensen altijd veilig de weg kunnen. Zodra je stil staat kost het geld en dat wil je voorkomen. Helmstadt biedt je de zekerheid van mobiliteit. Wij zorgen voor altijd hetzelfde gezicht voor reparatie en onderhoudt.  

Michael Mica, directeur Helmstadt BV

gemeenten

Betrouwbare mobiliteit en veiligheidskleding

Helmstadt is erkend leverancier bij gemeenten, politie en justitie en bekend met alle voertuigen en het bijbehorend onderhoud.

Lees meer

bedrijven

Je medewerkers altijd veilig op weg

Al sinds onze oprichting geloven we in het persoonlijk contact. Wij komen bij vaak je thuis of op kantoor, dus is het fijn om altijd dezelfde gezichten te zien.

lees meer

overheid

Mogelijkheid om snel op te schalen én de garantie van veilige mobiliteit

Levering en onderhoud van alle fietsen, scooters, accessoires en veiligheidskleding voor overheden

lees meer

leasemaatschappijen

De stille kracht achter gedegen onderhoud

Al het onderhoud en reparaties van fietsen, scooters en aanhangwagens voor leasemaatschappijen

lees meer

Helmstadt is actief betrokken bij NexTechnician

Technische innovaties volgen elkaar snel op. Te snel voor het onderwijs om te verwerken in het opleidingsprogramma. In de branche bestaat er daardoor een kloof tussen wat leerlingen weten en kunnen als ze van school komen en de technische kennis die nodig is om in een bedrijf te werken.

NexTechnician zorgt voor een kwalitatief betere instroom van nieuwe medewerkers in het Amsterdamse bedrijfsleven en helpt de bedrijven bij de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Lees meer over NexTecnician.nl