Mobility as a Service

Mobility Management is de volledige set aan mensen, processen en technologie

Mobiel zijn is vandaag de dag veel belangrijker dan louter een vervoersmiddel hebben. Als organisatie wil je in eerste instantie dat jouw mensen in het werkveld hun werk goed en tijdig kunnen uitvoeren. Zeker wanneer deze mensen bouwen op hun vervoersmiddelen is het cruciaal dat er verder gekeken wordt dan naar een middel alleen.

Mobility as a Service (MaaS) omhelst bij Helmstadt de beschikbaarheid – lease of koop – van fietsen, scooters en motorfietsen en aanhangers. Wij zorgen daarbij voor betrouwbaar onderhoud en acute reparatie, maar zorgen ook voor bescherming met op maat gemaakte kleding. 

Fietsen

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties breiden hun fietsenpark dan ook steeds verder uit, zowel met elektrische fietsen als gewone fietsen. Begrijpelijk, want los van dat het je medewerkers op kleine afstanden flexibel maakt, zorgt het ook voor heel wat vermindering van CO2-uitstoot.

Motorfietsen

Flexibel van a naar b

Maar dan over een grotere afstand? Motorfietsen kunnen een goede oplossing bieden wanneer snelheid belangrijk is. Helmstadt regelt zowel in- als verkoop van motorfietsen en zorgt dat deze altijd goed onderhouden worden. Wij leveren scooter  motorfietsen krijgen dezelfde uitstraling als de organisatie,

Scooters

Snel, flexibel en heel handig bij iets grotere afstanden.

Snel, flexibel en heel handig bij iets grotere afstanden. Scooters zijn bijvoorbeeld voor gemeentes of bedrijven waarvan medewerkers veel op de weg zijn. Helmstadt levert zowel gewone scooters als elektrische scooters. Sterker nog, we zijn er trots op om te mogen zeggen dat wij het importeurschap van Govecs hebben overgenomen, een van de beste merken van elektrische scooters die er zijn!

 

Veiligheidskleding

Medewerkers in de handhaving vereisen specifieke kleding

Kleding die tegen weer en wind beschermt, ofwel kleding die kogelwerend is in geval van nood.

Helmstadt maakt voor iedere medewerker op maat gemaakte kleding. Dat betekent dat we op locatie of bij ons op de zaak passessies organiseren om te zorgen dat de veiligheidskleding perfect past bij het individu én de taak die voor handen ligt.

 

Mobility Sharing 

Helmstadt is werkt met de beste technische partner om onze klanten niet alleen veilig, maar ook efficient de weg op te houden. Hierin zijn we onder andere premium dealer van Skopei.

Skopei ontwerpt en ontwikkelt innovatieve deelsystemen en technologieën, en verleent facilitaire diensten. Wij geloven in de kracht van delen. Meer met minder. In 2014 hebben we ons SaaS deelplatform op de markt gebracht voor het delen van mobiliteit en flexibele werkruimtes. De interface tussen mobiliteit en vastgoed is zeer interessant. Juist op dit gebied is veel te winnen. Meer vrije tijd dankzij minder reistijd, minder CO2 uitstoot en minder kosten als gevolg van geoptimaliseerde reisplannen. Wij van Skopei geloven in gedeeld gebruik van bedrijfsmiddelen en diensten, zodat er altijd een optimale match van vraag en aanbod kan worden gemaakt.