Helmstadt en de MaaS

Mobility as a Service

Mobiel zijn is vandaag de dag veel belangrijker dan louter een vervoersmiddel hebben. Als organisatie wil je in eerste instantie dat jouw mensen in het werkveld hun werk goed en tijdig kunnen uitvoeren. Zeker wanneer deze mensen bouwen op hun vervoersmiddelen, is het cruciaal dat er verder gekeken wordt dan naar een middel alleen.

Mobility as a Service (MaaS) omhelst bij Helmstadt de beschikbaarheid – lease of koop – van fietsen, scooters en motorfietsen en aanhangers, de mogelijkheid om snel op te schalen én de garantie van veilige mobiliteit. Hier hoort betrouwbaar onderhoud en acute reparatie bij, maar ook bescherming van op maat gemaakte kleding tijdens de rit. Medewerkers krijgen hiermee vrijheid om zorgeloos te focussen op wat ertoe doet: hun werk.

Fietsen

Lekker op de fiets, wel zo gezond. Veel organisaties breiden hun fietsenpark dan ook steeds verder uit, zowel met elektrische fietsen, gewone fietsen als ATB’s. Begrijpelijk, want los van dat het je medewerkers op kleine afstanden flexibel maakt, zorgt het ook voor heel wat vermindering van CO2-uitstoot.

Neem contact met ons op

Motorfietsen

Flexibel van a naar b, maar dan over een grotere afstand? Motorfietsen kunnen een goede oplossing bieden wanneer snelheid belangrijk is. Helmstadt regelt zowel in- als verkoop van motorfietsen en zorgt dat deze motorfietsen altijd goed onderhouden zijn. Deze motorfietsen krijgen dezelfde uitstraling als de organisatie, wel zo herkenbaar. Reparatie nodig? Op kantoordagen streven wij ernaar om binnen enkele uren ter locatie te zijn.

Neem contact met ons op

Scooters

Snel, flexibel en heel handig bij iets grotere afstanden. Scooters zijn bijvoorbeeld voor gemeentes of bedrijven waarvan medewerkers veel op de weg zijn, ideaal om van de ene bestemming naar de andere te gaan. Helmstadt levert zowel gewone scooters als elektrische scooters. Sterker nog, we zijn er trots op om te mogen zeggen dat wij het importeurschap van Govecs hebben overgenomen, een van de beste merken van elektrische scooters die er zijn!

Snelle levering, gemakkelijk op te schalen, structureel onderhoud en acute reparatie op locatie: kortom, de service die je van Helmstadt gewend bent.

Neem contact met ons op

Veiligheidskleding

Medewerkers in de handhaving vereisen specifieke kleding. Kleding die tegen weer en wind beschermt, ofwel kleding die kogelwerend is in geval van nood.

Helmstadt maakt voor iedere medewerker op maat gemaakte kleding. Dat betekent dat we op locatie of bij ons op de zaak passessies organiseren om te zorgen dat de veiligheidskleding perfect past bij het individu én de taak die voor handen ligt.

Neem contact met ons op