Helmstadt

Over Helmstadt

Als organisatie wil je simpelweg operationeel blijven, ook op de weg. Daar dragen wij aan bij door te zorgen voor snelle reparaties, betrouwbaar onderhoud en een brede kijk op mobiliteit.”

Veilig, duurzaam en snel de weg op. Dat is onze grootste prioriteit voor onze klanten. Al jarenlang zijn wij die betrouwbare partner waar gemeentes, overheidsinstanties, bedrijven en leasemaatschappijen op steunen om te zorgen dat hun medewerkers op weg kunnen én blijven. Complete levering van een fietsenpark, of alleen een onderhoudscontract: dat kan allemaal.

Lekker snel, daar houden we van
We bieden mobiliteit dan ook in zijn geheel als dienst aan: levering van fietsen, scooters of andere voertuigen, veiligheidskleding op maat gemaakt voor het individu, maar ook ad hoc reparatie en periodiek onderhoud of complete fleet services. Hierin geloven we in snelheid: snelle levering, schaalbare oplossingen, maar we zijn vooral uitzonderlijk snel ter plekke voor reparaties en onderhoud. Hoe snel? Dat spreken we samen af.

Ervaren en toch flexibel

Ervaren en toch flexibel

Waarom kunnen we dit goed? Nou kunnen we natuurlijk pronken met het feit dat Helmstadt alweer meer dan 120 jaar bestaat. En we kunnen vol trots roepen dat we hofleverancier zijn. Dat klopt in feite ook wel, maar daar draait het niet om. Veel belangrijker is om ontwikkelingen op het vlak van mobiliteit te kunnen blijven integreren. Dat meebewegen is juist onze kracht. Kleine en grote organisaties profiteren daar al jaren van.

Soms begint het met een enkele fiets, soms meteen met het hele pakket aan diensten. Waarmee beginnen we bij jou?

Neem contact met ons op