Helmstadt en Services

Reparatie & onderhoud

“Je wilt niet alleen dat een reparatie wordt gedaan, maar vooral dat het goed wordt gedaan. Daarom werken we alleen met monteurs die de producten van haver tot gort kennen. Gewoon, onze eigen mensen die we telkens weer bij laten scholen om de nieuwste ontwikkelingen te kennen.”

Midden in de regen met een kapotte scooter of lekke fietsband langs de weilanden of in een drukke stad. Daar zit niemand op te wachten. Als medewerker wil je gewoon je werk snel kunnen afmaken en als organisatie wil je dat je mensen operationeel blijven.

Is er dus met spoed een reparatie nodig? Dan zorgen wij dat onze monteur razendsnel aanwezig is om het probleem op te lossen. Hoe snel? Dat bepalen we vooraf samen, maar als het zo ver is, houden we ons aan die afspraak. Onze monteur zorgt er ter plekke of gewoon in onze werkplaats voor dat de fiets, scooter, motorfiets of aanhanger weer snel de weg op kan.

Een stukje continuïteit, daar gaat het dus in feite om. Continuïteit en betrouwbaarheid in je mobiliteit. Onderhoud is daar een cruciaal onderdeel van. Periodieke controle van voertuigen garandeert dat medewerkers kunnen vertrouwen op die fiets, scooter, motorfiets of aanhanger. Wanneer dat onderhoud moet plaatsvinden, houden wij voor je bij.

Fleet services

Een vloot vergt behoorlijk wat aandacht. Wie houdt bij welke fietsen er allemaal in omloop zijn? Wanneer moet die ene scooter weer worden gecontroleerd voor het periodiek onderhoud? En wie zorgt dat de fiets weer op de juiste locatie staat?

Gedoe voor je organisatie, maar een logische dienst voor Helmstadt. We zorgen voor al het onderhoud, houden de gehele administratie bij en zorgen dat de vloot compleet blijft.

Keuring aanhangwagens

Hartstikke handig, die aanhangwagen. Maar dezelfde aandacht als een voertuig krijgt hij vaak niet. Zo is er eigenlijk geen wetgeving rondom het onderhoud van deze aanhangers. Echter, er is wel een APK mogelijk. Die APK voeren wij in de werkplaats van Helmstadt uit, gewoon aan de hand van de normen van de Bovag. Onze remmentestbank is daar hartstikke handig bij: zo weten we zeker dat de aanhanger een veilig verlengstuk vormt van de auto.

Daarnaast zorgen wij ook voor onderhoud en reparatie van wagen- en machinepark. Dergelijke technieken vergen specialistische kennis, waar onze monteurs mee gepokt en gemazeld zijn.